Въпрос: В последно време някой се скъперничи за Glee спойлери. И този някой си ти!
Аусиело: Някой ще се поправи за това. И този някой съм аз! На премиерата на Glee: The 3D Concert Movie на червения килим чух, че Куин ще се върне към образа на лошо момиче, когато новият сезон започне. Също се говори, че няколко члена на каста ще се наложи да взимат уроци по степ танци като подготвка за премиерата на сезона на 20 септември.

Въпрос: Ще му бъде ли простено на Алекс за това, което стори на Мередит във финала на Grey’s Anatomy?
Аусиело: Според Justin Chambers това е рана, която няма да зарастне лесно. „Това, което той направи, беше грешно,” казва ми той. „Наистина много гадно. Няма по-лошо от такъв доносник.” Иронично, алкохолът, под чието влияние беше може да се окаже неговия спасител. „Алкохолът беше замесен до голяма степен,” обяснява Chambers. „Това е единственото нещо, което го накара да действа така. Всички правим грешки. Правим тъпи неща като пием. Но това е нещо, което трудно ще бъде забравено.”

Въпрос: Някакви новини за романтичния живот на горкия Алекс от Grey’s Anatomy, след като още едно момиче го напусна?
Аусиело: Предполагам, че отново ще почне да излиза по срещи по някое време през този сезон, но ако ме питате това ще е безмислено. Има само една жена за него и нейното име е Изи. И мисля, че Chambers ще ме подкрепи за това. „Те бяха истински заедно – доколкото може това да е така в Grey’s Anatomy,” заключва Chambers. „Това беше любовта на неговия живот.” Заради слуховете, че шоуто е във финалната си права, Chambers признава, че би искал Katherine Heigl да се завърне, за да получи историята им подобаващ завършек. „Heigl е толкова забавна,” ентусиазирано казва той. „Тя е един от най-забавните хора, с които съм работил. Наистина е специална. Ще се радвам да се върне. Може би това ще стане преди края на сезона.”

Въпрос: Търся спойлери за Grey’s Anatomy. Можеш ли да ми дадеш някакви за бъдещето на Кристина и Оуен?
Аусиело: Това е някак свързано с тях: Kevin McKidd ще е зад камерата отново за шестия епизод на този сезон. За разлика от предния път, когато режисираше, този епизод ще включва и доста Оуен. „Знам, че ще ми се наложи да свърша повече работа този път”, казва той. „Тогава бях само в една сцена, а сега участвам доста повече.”

Въпрос: Нещо за връзката на Теди и Хенри от Grey’s Anatomy? Scott Foley ще се задържи ли в сериала?
Аусиело: Той ще остане за „достатъчно дълго време”, потвърждава изпълнителният продуцент Shonda Rhimes. “Бихме го държали завинаги, ако можехме.” Както и Теди би направил. „Когато сезона започне, те ще са много влюбени,” разкрива Kim Raver. „Наистина са много близки. Мисля, че Хенри напълно я допълва – коя е, от какво се нуждае.” И най-добрата част? И той се чувства така за нея. „Страхотно е, че чувствата са взаимни,” добавя Raver. „Това е първия път, когато и се случва такова нещо и за нея това е много голямо и важно.”

Въпрос: Моля те кажи ми, че този сезон Деб най-накрая ще разбере за „хобито” нa Dexter. Колко още могат да продължават така?
Аусиело: Ще кажа само това: Нещо се случва към края на сезон 6 и това нещо ще промени шоуто завинаги. Интерпретациите са си ваши.

Въпрос: Някакви спойлери за Chuck?
Аусиело: Чък и Сара ще се възползват от професионалната си автономия, особено когато става въпрос за дизайна на новата им шпионска компания. Чувам, че офисите на Charmichael Industries ще изглеждат като готината стая, която винаги сте искали да имате като деца, но никога не сте имали възможността. Става въпрос за пинбол машини, контейнери, пълни с бонбони, и други кичозни неща. Това е нещо, което би убило желанието на Генерал Бекман да живее, така че вероятно е за добро, че ще я виждаме по-малко този сезон.

Въпрос: Толкова съм развълнувана за новия сезон на How I Met Your Mother. Ще видим ли последния пети шамар от облога?
Аусиело: Да… но не задължително този сезон. „Ще го видим,” обещава изпълнителният продуцент Carter Bays. „Няма да оставим нещата недовършени, като с руснака, който избяга в гората в Sopranos. Така че ще видим последния шамар, но не мога да кажа дали ще е тази година, или следващата, или годината след нея, или още по-следващата, или пък в сезон 14.”

Въпрос: Лили през целия сезон ли ще е бременна в How I Met Your Mother? Т.е. трябва ли да чакаме чак финала, за да я видим как ражда?
Аусиело: В общи линии. Бебето ще се роди в епизод, който ще бъде излъчен през май. Но поне ще разберем пола му по-рано. „Има епизод, който е точно затова,” разкрива продуцентът Craig Thomas.

Въпрос: Сега, след като знаем датата на края на Desperate Housewives, и Dana Delany все още работи в ABC, моля те кажи ми, че ще измислят начин да върнат Катрин Мейфеър поне за още един последен път. Тя е най-доброто нещо, случвало се на шоуто някога!
Аусиело: Delany иска това да стане. Продуцентът Bob Daily също. Така че предполагам ще стане. „Тя работи като луда за Body of Proof, но аз много бих се радвал, ако това стане,” казва ми Daily. „Искаме този сезон наистина да даде завършек на всичко и всички. Затова ще се радваме да върнем някои познати лица, за да дадем завръзка на някои истории. А наистина има истории, нуждаещи се от завръзка.”

Въпрос: Имаш ли нещо за Once Upon a Time?
Аусиело: Две неща: толкова е добро, че гледах пилотния епизод два пъти (а това не се случва почти никога). Също, продуцентите казаха, че първоначално са искали Lady Gaga да играе Синята Фея в първия епизод, но тя не е изявила желание. Загубата на Gaga е в полза на канадската актриса Keegan Connor Tracy.

Въпрос: Новини за Cougar Town? Каквото и да е!
Аусиело: Боби ще си има ново гадже този сезон и това са лоши новини за Травис. Оказва се, че новата изгора на Боби е учителката по фотография на Трав. Неловко!

Въпрос: Private Practice спойлери за връзката на Адисън и Сам?
Аусиело: Въпреки че премиерата на новия сезон продължава от там, където свърши финала на предния – с инфаркта на Пийт, ще има скок във времето по-късно в епизода. Тогава Сам и Адисън вече ще живеят заедно (тя ще се е пренесла при него, а не обратно). А Амелия ще живее в къщата на Адисън.

Въпрос: Има ли някакви шансове за House спиноф, ако това се окаже последния сезон?
Аусиело: Говореше се за нещо такова, но тези разговори май никъде не водят. „Имаше само съвсем общи дискусии,” казва президента на телевизията Kevin Reilly. „Но не мисля, че това ще се случи.”

Въпрос: Спойлери за Уилсън и House?
Аусиело: Придържайки се към обещанието, че този сезон House ще е като в началото, създателят на шоуто David Shore казва, че иска да върне и връзката между двамата към „корените” й. „Връщаме ги към забавната връзка, която имаха в първите сезони.”

Въпрос: Героинята на Lisa Edelstein в The Good Wife ще се сблъска ли с Алиша (Julianna Margulies)?
Аусиело: Имайки в предвид, че тя споделя романтична история с мъжа на Алиша – Уил, си е сигурно, че това ще стане. Но не очаквайте да е веднага. „В първия си епизод имам сцени с нея, но не сме само двете,” казва Edelstein. „Нямам си и на идея кавко ще се случи, но съм сигурна, че ще е добро.” Междудругото това не е първият път, когато двете са били заедно на екрана. „Бяхме заедно в епизод на ER,” разказва тя за събирането им отново, едно от трите, които тя е изпитала на снимачната площадка на сериала. „Режисьорът на този епизод е David Platt, който е правил и няколко House епизода, и също съм била в Sports Night с Josh Charles.”

Въпрос: Искам спойлери за The Good Wife, моля!
Аусиело: Благодаря, че каза моля. Означава много за мен. (Не толкова много, колкото парични подкупи или други подаръци де.) Изпълнителният продуцент Robert King потвърди, че братът на Алиша – Оуен, ще си има гадже този сезон. „Искахме да премахнем клишето, че в телевизията гей братът е винаги някакъв неутрален образ,” казва той. „Обикновено те не показват гаджето. Но вие ще видите това на Оуен. Защото той определено не е някакъв неутрален образ.”

Въпрос: Сара ще бъде ли вече известен драматург, когато Parenthood се завърне?
Аусиело: Не точно. „Нейната кариера ще бъде слаба в първите няколко епизода,” разкрива Lauren Graham. “Но няма да е така за дълго. Обичам това, че Сара избра нещо, което не донася удовлетворение и доходи веднага, особено в Bay Area. Но това е изкуството. Харесвам бавното развитие на нещата с него.” Сара ще трябва да се справи и с завръщането на Марк (Jason Ritter) и със „загубата” на дъщеря си. „Амбър [Mae Whitman] се изнася,” казва Graham, „и наистина харесвам как се справяме с това в сериала, защото не искам да съм родител, който кара детето си да се чувства зле. Аз съм независима, тя също. Но така или иначе това е много емоционален момент. ”

Въпрос: Имаш ли още спойлери за новия сезон на Bones? Моля ти се, умирам за спойлери!
Аусиело: Бъдещата майка Бренан и новата майка Анджела най-накрая има за какво да си говорят (освен за несподелена любов) и Michaela Conlin много се радва за това. „Има сцени, в които си говорят за бебешки колички, за бебешко облекло,” разказва актрисата. „Радвам се, че двете имат шанса да си говорят за друго освен за връзката на Бренан и Бут. Вместо за нея те говорят за хормони, за имена и други бебешки неща.” Conlin също се радва, че синът на героинята и, Майкъл, наистина ще участва в сериала. „Обичам факта, че ще виждаме бебето,” казва тя. „Аз мислех, че ще е на бавачка през целия сезон. Беше много забавно да държа истинско, живо бебе в ръцете си след толкова много говорене за него.”

Въпрос: Имам празнина в живота си и тя е свързана с Parks and Recreation. Моля те, запълни я!
Аусиело: Нека да позволим на Jim O’Heir (Джери) и Retta (Дона) да я запълнят! Премиерата на новия сезон, казва тя, „започва в минутата, в която завърши миналия сезон. Но няма да срещнете Тами 1 преди втория епизод.” И ако си мислите, че вие сте въодушевени за пристигането на Patricia Clarkson на сцената на сериала, не знаете как Retta се чувства. „Бях обсебена от Six Feet Under,” споделя тя. Нещо друго за Дона? „Надявам се да получа по-нов Мерцедес,” шегува се актрисата. А какво за Джери? „Все още имам жена и деца и все още ми се заяждат,” казва O’Heir. Съжалявам, че попитах. А исках да питам за Лесли и Бен. „Всички хора, които харесват Бен ще полудеят в трети епизод. По хубав начин,” издава той. „Бен прави някои наистина страхотни неща.”

Въпрос: Сподели някой спойлер за It’s Always Sunny in Philadelphia?
Аусиело: Нямаш проблеми. Ето например, комедията ще заприлича на Toddlers & Tiaras следващия сезон, заради децата. „Ако сте за показа на децата си по бикини, полуголи, тогава не гледайте нашето шоу,” предупреждава Glenn Howerton (Денис). Charlie Day добавя: „Ще споменем Jersey Shore и хората там, както никога досега никой не го е правил.” Също очаквайте епизод с бебешко погребение.

Въпрос: Marg Helgenberger наистина ли напуска CSI? На мен не ми се вярва.
Аусиело: И на мен не ми се вярваше. Но после изпълнителният продуцент Carol Mendelsohn разкри, че вече са запланували напускането на Катрин в сезон 12. Тогава повярвах. „Големия сторилайн, който сме запланували за първите 12 епизода е свързан с напускането и,” казва тя. „И George Eads ще има голямо участие в това.”

Въпрос: NCIS:LA спойлери, merci beaucoup?
Аусиело: Руският ми е много зле, но май ме питаш за спойлери за NCIS: LA. Ами, продуцентът Shane Brennan казва, че в ранен епизод от третия сезон обстоятелствата ще наложат временна смяна на партньорите – „и те няма да се радват за това. Ще си мислят ‘Наистина ли? Аз съм с него?’” Междувременно Daniela Ruah споделя, че премиерата на сезона (20 септември), която ще се развива в реално време и, в която любим герой ще бъде прострелян, е „един от най-бързите епизоди, които съм чела!”

Въпрос: Имаш ли някакви подсказки за това, което предстои в новия сезон на CSI: Miami?
Аусиело: Сериала ще си откъсне страница от книгата на Декстър, тъй като ще има целосезонен сторилайн за садистичен сериен убиец, който се маскира като млад, богат и много добре изглеждащ доктор. Как психопатът убива? Измъчва и отнема живота на жертвите си (обикновено проститутки) в неговата частна линейка.

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + ten =