Fringe: William Sadler ще се превъплъти отново в ролята си от първи сезон на сериала

Актьорът Уилям Садлър наскоро потвърди, че ще се завърне в силно аплодираната сай-фай драма на Fox – Fringe, за да повтори ролята си на доктор Брус Съмър по време на предстоящия четвърти сезон.

„Отново към Ванкувър и снимачната площадка на Fringe. Ще бъде забавно отново да видя Уолтър.” Написа Уилям в twitter; по-късно добави, че „Снимането на Fringe беше много забавно. Винаги е хубаво да видя Джон [Нобъл]”.

Ако случайно не се сещате кой е той, ще Ви припомня.

Садлър се появи за първи път още през първия сезон на Fringe по време на епизода „The Equation”, в който героя му Съмър опита да върне Уолтър Бишъп (Джон Нобъл) в психиатричната болница „Сейнт Клер“.

Сега, три сезона по-късно, ще видим последиците от изчезването на Питър и ще трябва да свикнем с факта, че той никога не е съществувал (поне според Наблюдателите). Джон Нобъл разкри, че Уолтър ще е „доста луд, ще има страх от отворени пространства и ще има oбсесивно-компулсивно разстройство” през четвърти сезон на Fringe след изчезването на Питър.

След тези клюки относно реакцията на Уолтър вече има смисъл доктор Съмър отново да се появи в живота на учения. Въпросът е какво точно ще накара Уолтър да реагира по този начин? Дали е заради факта, че Питър вече няма да е там да контролира странната личност на баща си? Или може би, защото Уолтър помни Питър и това е просто реакция към неговото изчезване.

Или още по-добре, дали Уолтър помни само истинския Питър (онзи, който умря през 1985)? Всъщност този Питър въобще съществувал ли е?

Толкова много въпроси, но все още остават пет дълги седмици преди да получим някакви отговори.

Fringe се завръща на 23 Септември от 9 часа по Fox.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × five =