Ringer официално даде старт на новия телевизионен сезон, и то какъв старт! Имах лошо предчувствие за сериала, но за моя изненада той се оказа прилично добър. Причината за това може би е, че сериалът първоначално е бил разработван за CBS, а не за тийнейджърската телевизия The CW.

Голямото нещо около Ringer е завръщането на Сара Мишел Гелар, всеизвестната Бъфи – убийцата на вампири. Не, няма да става въпрос за вампири, така че спокойно продължавайте да четете надолу. Сара е в ролята на Бриджит – възстановяваща се наркозависима, бивша стриптизьорка и свидетелка срещу местен криминален главорез. В общи линии животът й не е особено подреден. Бриджит е убедена, че нейният ФБР агент (Нестор Карбонел – „Изгубени”) не може да я опази от криминалния бос и това я тласка към решението да избяга от градчето, в което се намира и да се отиде в Ню Йорк, където живее близначката й Шиван. Животът на сестра й е напълно различен от нейния. Тя е богата, женена и е от манхатънския елит. Шиван (също играна от Сара) решава да се изфука като завежда сестра си на разходка с лодка. Тук идва и първият неочакван обрат в сериала (създателите ни обещават доста такива). Бриджит се събужда и осъзнава, че сестра й не е на лодката, след което намира шишенце от хапчета, а в него е годежният пръстен на Шиван. Това ни навежда на мисълта, че Шиван се е нагълтала с хапчета, хвърлила се е в морето и най-вероятно се е присъединила към екипажа на Дейви Джоунс. Бриджит, преследвана от закона и от дългокоси мафиоти, решава да се превърне в сестра си, без да осъзнава, че освен външния вид, си приличат и по още нещо – и двете имат врагове.

Животът на Шиван на пръв поглед е перфектен, но проблеми в рая винаги има. Връзката с мъжа й (Йоан Гръфъд) е доста обтегната, а отношенията с най-добрата й приятелка и нейния съпруг са повече от това, което изглеждат. Няма да споменавам повече, за да не ви разваля пилотния епизод.

Като за финал ще кажа, че Ringer е една интригуваща драма, която ни кара да си задаваме въпроси, а това е хубаво нещо. Остава само да се надяваме, че The CW няма да развалят сериала вбъдеще. Приятно гледане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − 1 =