Free Agents е поредната романтична комедия на малкия екран, която се старае да грабне погледите ни. Сериалът е един от дванайсетте новака в програмата на NBC и е римейк на английската версия, която е от 2007. Основната история е за Алекс и Хелън, които са колеги и спят заедно за една нощ. Алекс е наскоро разведен, затова „партньорката“ му се опитва да го изкара от депресията, обзела го след раздялата. Разбира се, това е неуспешно и между тях се прокарва романтична нишка. Развитието ще бъде в следващите епизоди…

Пилотният епизод ни предлага само пръв поглед на историята и запознаване с героите в ситкома. Подобно на The Office и тук имаме второстепенни колеги, всеки с различен характер и собствени мисли. Не отсъства и шефът, който допълва целия шантав и странен колектив.

Време е кажем нещо и за самия сюжет – историята е представена свежо и не те напряга с детайли или сложни взаимотношения. Някои от шегите, които Алекс и колегите му си разменят, са доста добри и успяха да ме разсмеят (за разлика от стереотипните „полицай с поничка“ и подобни, така добре познати от по-баналните сериали …)

Free Agents е добра смесица между The Office и който и да е сериал, в който двама души се влюбват, но не го признават. Ако трябва да поставя оценка по десетобалната система, то ще му дам 7,5-8.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 7 =