Въпрос: Моля те дай ми нещо за Revenge – пристрастен съм към шоуто! Умирам си да разбера кога Джак ще разкрие коя е всъщност Емили/Аманда.
Аусиело: Засега тя ще остане неразкрита. „Той все още не се сеща, че тя е момичето, което е обичал като малък” разказва актьорът Nick Wechster. „Има моменти, в които си мислите, че той е разбрал, дори и само за секунда, но после се оказва, че не е така.”

Въпрос: Изненадан съм, че даваш толкова малко спойлери за страхотно шоу като Revenge!
Аусиело: Признание: Въпреки че страшно харесвам Emily VanCamp, отначало не бях сигурен за Revenge. Но вече се осъзнах. Много ми хареса предния епизод, особено когато Емили/Аманда заключи психиатъра си. Това ме зарадва. Връщайки се на молбата ти за спойлери, чувам, че частния детектив на Виктория ще открие някои мръсотии в миналото на Емили, което може да попречи на плана ѝ за отмъщение.

Въпрос: Знаем, че тази година отново ще има празничен албум на Glee, но песните ще влязат ли и в епизод на сериала или само ще си ги слушам?
Аусиело: Вероятно ще ги видиш в сериала, защото официално потвърждавам, че ще има коледен епизод през декември. И изглежда, че това ще е епизодът, режисиран от Matthew Morrison.

Въпрос: Новини за Chuck?
Аусиело: Пилотния епизод включва участието на Mark Hamill (Star Wars) като злодей, но няма да го гледаме много – ще видим повече от Craig Kilborn, който има участие в основната сюжента линия. Същевременно Carmichael Industries се опитват да привлекат клиенти, тъй като Кейси иска повече такива, а Чък работи по романтична изненада за Сара.

Въпрос: Обикновено не пиша, но сега ти се моля за малко спойлери за Sons of Anarchy!
Аусиело: Предстои голяма смърт в SAMCRO и тя може да е или да не е свързана с последната сцена от тазседмичния епизод. Междудругото, след като го изгледате вече няма да гледате по същия начин на купа с чили. Обещавам ви това!

Въпрос: Този сезон на Sons of Anarchy е много напрегнат. Кажи ни какво предстои.
Аусиело: Въпреки усилията на всички да не се разпространява мълвата, бързо се разбира и извън SAMCRO, че са заплашили живота на Тара. Това води до обтегнат разговор межу Тара и шерифа от Rockmond Dunbar. В свързани с това новини, най-добре Тара да не умира! Просто да си кажа…

Въпрос: Бих ти платил колкото искаш, ако ми кажеш, че сега, след като спряха Charlie’s Angles, Minka Kelly ще се завърне в Parenthood!
Аусиело: За съжаление няма. „Обичам Minka Kelly и мисля, че тя се справи страхотно с ролята на Габи” споделя ми изпълнителният продуцент Jason Katims. „Бих се радвал да я видим отново в шоуто, но вече сме разработили историите за този сезон и затова мисля, че не е възможно да я върнем.” Кофти. Харесвах Габи. А още повече харесвам пари. Само ми е интересно – колко беше готов да ми дадеш?

Въпрос: След като спряха Charlie’s Angels, има ли шанс Rachel Tylor да се завърне в Grey’s Anatomy и да зарадва Карев?
Аусиело: За разлика от Kelly, бих заложил всички пари от горния въпрос, че д-р Фийлдс, героинята на Tylor, ще е обратно в шоуто до февруари.

Въпрос: Знам, че Калзона имаше огромен сторилайн миналия сезон на Grey’s Anatomy и затова очаквах сега да са на по-заден план, но пък ми липсват. Какво имаш за тях?
Аусиело: Чувам за „прекрасен момент” между Калзона и O’Мали в епизода от 3 ноември. Хей, и това е нещо!

Въпрос: Има ли шанс да видим любимата ми двойка от Grey’s Anatomy – Марк и Лекси, отново заедно?
Аусиело: Предполагам не!

Въпрос: Знам, че Ник умря в The Secret Circle, но все пак това е шоу за магия, така че трябва да попитам – ще си остане ли мъртъв?
Аусиело: Да, ще си остане! Междувременно научих от изпълнителния продуцент Andrew Miller, че следващите няколко епизода ще ни разкрият повече за Чарлз и връзката му с Доун, когато са били млади. „Не би ме изненадало, ако Чарлз има идеи за връзката им, за които Доун не подозира” подсказва той. „Това има общо с миналото им и надеждите му за бъдещето. Връзката им ще се усложни с напредване в историята.”

Въпрос: Кога ще получим спойлери за Дийкс и Кензи от NCIS: LA?
Аусиело: Сега? Бившия частен детектив от House, Michael Weston, ще участва в ноемврийски епизод като разследовател, който търси помощта на едно от ченгетата ни във връзка с къртица в отделението. Какво общ има това с Дийкс и Кензи? Ъм… ами, може би героят, за който говорех – Джак, ще участва в сцена с единият от тях. Или с двамата?

Въпрос: Любопитно ми е кои са любимите ти пет шоута в момента?
Аусиело: Това е трудно. Има много сериали, които обичам сега, затова ще ти кажа кои пет харесах най-много тази седмица – Homeland, Community, Happy Endings, Sons of Anarchy и The Good Wife.

Въпрос: Имам въпрос за Bones – наистина ли Бренан отива на ултразвук и разбира пола на бебето без Буут да е там? Как може да му отнеме този момент при условие, че знае какво значи за него бащинството? Сценаристите искат да мразя Бренан!
Аусиело: Успокой се, малко по-сложно от това е. Пък и всичко води до един от най-любимите ми моменти на двойката – момент, който не би бил възможен ако Буут присъстваше на ултразвука.

Въпрос: Отброявам дните до завръщането на Bones. Кажи ми нещо, което да ми помогне с чакането!
Аусиело: В епизод 6 (последния за полусезона) има толкова отвратителна сцена, че дори продуцентът Stephen Nathan не можал да я преглътне. А е наистина трудно да погнусиш човек като него. В резултат на това въпросната сцена е изрязана от епизода. „Беше тялото на убитата жертва в епизода” обяснява той. „Погледнато под един ъгъл, изглеждаше ужасно. Напълно отвратително. Не като забавните ни останки друг път – изглеждаше прекалено истинско, като от медицински журнал.” Не се притеснявайте, че няма да видите това – има още гнусни сцени в епизода.

Въпрос: Обожавам Lisa Edelstein в The Good Wife! Да очакваме ли интересни сцени с нея и Julianna Margulies?
Аусиело: Lisa наистина е страхотна. Вълнуващо е, че имаме шанса да я видим в ролята на някой толкова ралзичен от Къди. В неделния епизод (последния ѝ засега) – Селест работи по един случай с Локхарт Гарднър, така че ще работи с Алиша за първи път. Чувам, че двете имат много забавна сцена в един бар, където Селест предлага съвети на Алиша в професионален и… личен план.

Въпрос: Моля те, кажи ми нещо за Кари и Калинда от The Good Wife!
Аусиело: Епизод 8 включва много разгорещена сцена с тях.

Въпрос: Чувам, че Серина и Дан отново ще се сблъскат в Gossip Girl. Какво означава това?
Аусиело: Означава, че Ес ще се опита да се прави на актриса, за да излъже Дан да подпише правата за филмова версия на книгата му. Предполагам обаче, че Дан ще се усети – Blake Lively е страхотна актриса, но Серина…

Въпрос: Наистина ли Луис е бащата на бебето на Блеър в Gossip Girl?
Аусиело: Наистина не знам. Но мога да ви кажа, че предстои да видим една целувка, за която дълго ще се говори и, която ще зарадва някои фенове. Целувката ще е толкова гореща, че ще е последвана от [спойлер].

Въпрос: Спойлери за надигащия се романс между Диксън и Адриана от 90210?
Аусиело: Любовната афера на Диксън с наркотиците ще го сближи с Адриана. „Тя го разбира повече от всеки друг, защото е била на негово място” обясняба Jessica Lowndes. „Това ще ги привлече един към друг. Диксън беше със Силвър в първи сезон, но после тя започна да излиза с най-добрия му приятел Навид, така че не е нелогично да се случи нещо между него и Адриана, бившата най-добра приятелка на Силвър.”

Въпрос: Хей, Аус, ще отговориш ли на въпроса ми – Terra Nova ще ни покаже ли още от 2149 или действието ще продължи да се равива само в миналото?
Аусиело: Продуцентът Rene Echevarria потвърждава, че шоуто ще пътува обратно към бъдещето. „Повечето ни истории се развиват в Тера Нова” казва той. „Но към края на сезона, сюжетната линия за шестаците стига до там, че някои сцени са в 2149.”

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + 16 =