За първи път сериал, към който има големи очаквания, ме разочарова толкова много. Missing е пълен с несвързани факти и недвусмислици и може би затова през цялото време ми се струваше безсмислен и скучен. Затова и цялостната му оценка се оказа впоследствие лоша.

Историята е леко банална – бившият агент и сегашна продавачка на цветя Бека Уинстън (Ashley Judd) губи съпруга си (Sean Bean) и остава само със сина си, който на 18-годишна възраст се мести да учи в Рим. Там го отвличат и него, а Бека ще се опита да го намери. И тук идва първата нелепост – след като е подала оставка през 2001 година, 10 години по-късно нещастната майка се бие сякаш е Джеймс Бонд в апогея на професията си и това е просто рутинна мисия.

От друга страна героинята е прекалено наивна – не иска да се довери на ЦРУ и да остави агенцията да ѝ помогне, а за сметка на това се осланя напълно на съмнителен неин приятел, с когото не се е виждала от години.

Музиката и звуковите ефекти не се отличават с нещо особено. В сериала още участва Cliff Curtis (Live Free or Die Hard), а актьорският състав е най-доброто (може би единственото добро) в Missing. Оценката му е 2,5, от която 0,5 е за красивите гледки в Рим и Париж, а 0,5 е за участието на Sean Bean.

  1. Hope

    сериала за момента е много добър, но все още не съм много сигурна какво ще е бъдещето му според рейтингите, и не ми се ще да се зарибявам, но май натам съм тръгнала, въпреки че от 1ви еп е малко предсказуем…

  2. Ivan

    Напълно съм съгласен с първия коментар! Тоя човек трябва да влезе в Гинес по повод ролите на умиращи персонажи, които играе…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × one =