Какво да очакваме от The Selection на The CW?

The Selection е много необичаен сериал за The CW – нещо като тийнейджърска версия на Kings на NBC и Хари Потър. Действието ще се развива в измислен свят, където всеки човек има номер според класата си. Момиче от пета класа, Америка, е „продадена“ от баща си да участва в състезание, наречено The Selection (Подборът), в което различни момичета се състезават за титлата Принцеса на страната. Америка има любовник от шеста класа, който иска да се присъедини към армията. В това място обаче извънбрачният секс е наказуем със затвор. Освен това, подобно на Kings, дъщерята на кралицата има връзка с една от участничките в подбора. Друго потенциално интересно в проекта е сторилайнът за бунтовници, които искат да свалят кралското семейство от трона, заради отвличането на едно от момичетата в подбора.

Сериалът звучи като амбициозен проект и може или да се окаже ужасен, или страхотен, в зависимост от това как ще се справи екипът му. Аз самия не съм убеден, че The CW могат да се справят с такава продукция, но поне е нещо различно.
Също изглежда, че ще е ориентирано към много млада аудитория – дори повече от нормалното за The CW. Имам чувството, че основната таргет група са тийнейджърките.

Шансове за успех: шоуто е голям риск – има потенциал да привлече публика, но може и да се окаже най-лошото шоу за сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × three =