Teen Wolf – Подновен

MTV обяви днес пред феновете на Comic-Con, че подновява хитовата драма за трети сезон. Телевизията е толкова доволна от сериала, че увеличава епизодите и трети сезон ще съдържа цели 24 епизода. Това е двойно повече в сравнение с първи и втори сезон. Снимките ще се проведат в Лос Анджелис. Прецедентното подновяване отбелязва първия сериал на MTV, достигнал до трети сезон, а и първия сериал с толкова много поръчани епизоди за сезон.

Teen Wolf представлява едно страхотно попадение в света на сериалите за многобройната аудитория на MTV. Сериалът отбелязва невероятен успех в продължителното разнообразие в нашата програмна схема“ – заяви Дейвид Джанолари, директор на отдел програмиране за MTV. „Подновяването на сериала за трети сезон е най-вече подарък за изпълнителния продуцент Джеф Дейвис и невероятния талант на актьорите, които дадоха живот на този любим на феновете сериал“.

Teen Wolf беше номер 1 сериал в своя час на излъчване между тийнейджърите по време на първия си сезон. Той продължи доминирането си и във втория сезон. В момента сериалът се нарежда на първо място по гледаемост в своя час във възрастовата група 12-34, привличайки средно 1.8 милиона зрители всяка седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 4 =