Този сезон на новите комедии изглежда няма да има особено светло бъдеще – след като досега никоя продукция не впечетлява, сега и Partners не очарова с нещо. Напротив даже – отблъсква с неоригиналността си…

CBS този път доста се изложиха – безинтересен, клиширан и при това не особено смешен пилотен епизод на сериала. Цялата история се основава на дългогодишното приятелство на Louis и Joe, които са заедно от 12-годишна възраст. И още в този момент идва и нелогичното в първия епизод (спойлер!) – само заради някакъв разговор между Louis и годеницата на Joe Ali приятелството е на прага на колапс. И дори ако сюжетът се беше развил така, щеше да стане по-интересно, но не – както във всеки клиширан сериал на края на епизода нещата се оправят и всички са щастливи.

Повечето от шегите са изтъркани или скучни. Героите не са кой знае колко колоритни, изглежда напоследък вече е модерно поне единият от главните персонажи да е с обратна сексуална наклонност (в случая Louis е гей), но и това е по-скоро минус на Partners.

Единственото нещо в сериала, което можем да определим като положителна страна, са актьорите. И по-точно популярността им – в сериала виждаме Michael Urie (Ugly Betty), David Krumholz (Numb3rs, Serenity), Sophia Bush (One Tree Hill) и Brandon Routh (Superman Returns, Chuck).

Препоръчвам да не гледате този сериал. Просто той за нищо не става.

 

  1. хах…а мислех, че аз съм капризна на тема сериали…принципно вече много малко неща могат да ме впечатлят, но от комедийните нови сериали на този сезон този е от тези, които ми харесаха…да, има изтърканост в някои неща, но типичния еврейски хумор мен си ме радва 😛
    всеки си има вкус, рабира се, но оценката ти е прекалена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 3 =