TNT подготвя три нови драма сериали

TNT поръча пилотни епизоди за 3 драма сериали: King and Maxwell, нова драма, базирана на герои от автора на бестселъри Дейвид Балдачи; Legends е екшън драма с много напрежение, базирана на новела от Робърт Лител; и Trooper, продуцирана от Джери Брукхаймър драма относно разведена майка на 3 деца, работеща като войник.

King And Maxwell
Сериалът проследява Шон Кинг и Мишел Максуел, които не са типичните частни детективи. И двамата са бивши агенти на тайните служби и уникалните им умения (да не говорим добрите познания по химия) често им дават предимство пред престъпниците и обикновените полицаи.

King and Maxwell е адаптация на герои, създадени от автора Дейвид Балдачи. Пилотната серия е продуцирана за TNT от CBS Television Studios и Shane Brennan Productions, като изпълнителен продуцент е Шейн Бренан (NCIS, NCIS: LA), а продуценти са Карън Шпигел (Absolute Power) и Грант Андерсън (Third Watch). Балдачи е консултант по проекта.

Legends
Сериалът се фокусира върху Мартин Одъм, агент под прикритие, който има способността да се превръща в различен човек за всяка задача. Но неговата собствена самоличност е под въпрос, когато мистериозен непознат подхвърля на Мартин, че той не е този, за когото се мисли.

Legends е базиран на книга от майстора на шпионски новели Робърт Лител. FOX 21 ще я продуцират за TNT, като Хауърд Гордън (Homeland, 24), Джефри Начманоф (Traitor, The Day After Tomorrow), Александър Кари (Homeland, Lie To Me) и Джоната Левин (Charmed) ще са изпълнителни продуценти.

Trooper
Сериалът е завладяваща процедурна драма относно наскоро разведена млада жена войник, която е необичайна както на работа, така и вкъщи, отглеждайки трите си деца. Партньорът ѝ е одвовял баща, който има доста по-обичаен подход към работата.

Trooper се продуцира за TNT от Jerry Bruckheimer Television заедно с Warner Horizon Television, като Джери Брукхаймър (CSI поредицата, Without a Trace, Cold Case) и Джонатан Литман (CSI поредицата, Without a Trace, Cold Case) ще са изпълнителни продуценти. Кристиана Рийд (Dark Blue) е изпълнителен копродуцент. Сценарият е от Арън Ели Колейти (Heroes, The River).

TNT вече има 4 пилотни серии готови за продукция. През юли TNT поръча пилотен епизод на екшън драмата The Last Ship, базирана на известната новела от Уилям Бринкли, на която Майкъл Бей ще е изпълнителен продуцент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 4 =