Измина 1 година, 2 месеца и 2 дни от последната по-мащабна промяна по външния вид на tvseriesbg.com. Днес, 26 март 2013 година, екипът на TVseries България обявява Революция!

Вероятно някои от вас са забелязали брояча, който стоеше от 2-3 дни в сайта или пък са обърнали внимание на нашите публикации във Фейсбук групата ни. Ние ви попитахме – „Какво ще се случи на 26 март?“. Имаше различни отговори, сред които „6 март е 85-ият ден в годината според григорианския календар. Остават 280 дни до края на годината.“, „на 26.03 остават 51 дни докато станете на 3 години“. Някои свързаха датата със завръщането на Revolution, други с нов епизод на The Following, а трети с началото на новото реалити „Къртицата“.

„Опитахме се да заиграем със завръщането на Revolution и в същия ден да обявим и нашата революция. Отне ни време докато осъзнаем, че модата напоследък е сайтовете да са по-семпли, по-изчистени, да зареждат по-бързо. Точно това беше една от основните причини да обявим своята революция. Другата причина я знаете – всяка година променяме своя облик, за да не омръзваме“ – каза създателят на TVseries България.

social От екипа на сайта разказват, че е отнело доста време докато се стигне до компромисен вариант, който задоволява всички. Всъщност не е било никак лесно, но в рамките на около седмица новият дизайн на tvseriesbg.com беше готов. Той от своя страна идва около 50 дни преди навършването на 3 години TVseries България и около 3 месеца след началото на 2013 година – като един следновогодишен подарък.

Макар че екипът представя сайта в една по-опростена форма, той ще запази много от своите традиции – всичките класации (Weekly Battle, Топ 5, Сериал на месеца и Year Battle) ще продължат да потикват посетителите към вземането на трудно решение – за кого точно да гласуват. Сайтът е известен с широкия поглед на различни автори върху различни сериали с интересните си ревюта в „Ревютата на gimly“, Firstlook и отскоро Lastlook, които ще продължат да съществуват и занапред. Фоновете ще останат важна част от сайта – революцията ни започва с фон на Game of Thrones, който се завръща тази неделя по HBO.

Новото: изцяло различна подредба, сайдбарът вече няма да е вдясно, а вляво; петте най-интересни и важни новини отново ще бъдат показвани чрез слайдер, но сравнително по-различен от предишния, грабващ окото с ефектите си; „Избор на редактора“ вече ще стои до колонка на „Сериал на месеца“; последните промота и трейлъри са събрани в отделна колонка; ревютата ни също ще имат своя отделна колонка, поле с „кратки новини“ ще намери място над слайдера.

„През 2013 обявяваме своята революция, 13 като фаталното число дано ни донесе късмет. Развитието е важно за нас, без да се развиваме няма смисъл да продължаваме“ – завърши създателят на TVseries България.

  1. Mimi

    Браво, много яко е стнало 🙂 Само напред и нагоре!!!!!

    • Dagodfather

      Радваме се, че новият ни облик ви допада. Благодарим ви. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − fourteen =