Топ 5 на сериалите за март месец

Вече е ясен Топ 5 на сериалите за третия на 2013 март месец, който направихте вие, нашите потребители.

Първо място за първи път бива завладяно така скоростно от почти новобранеца в нашата класация Revenge. Припомняме ви, че Revenge дебютира в нашата класация през януари на четвърто място, а през февруари зае третото място. Странно е как сериал, който в продължение на сезон и половина нито веднъж не намери място в нашата класация, в рамките на три месеца покори върха в Топ 5.

Второ място бе и ще продължава да бъде за Arrow.

Трето място беше за Revenge, но сега тук с две позиции надолу пада The Vampire Diaries. Не ѝ е лесно на драмата за вампири, която през сезон 2012-2013 на доста пъти отсъстваше от челните две позиции. Понякога тя беше на косъм да се добере до тях, но сега е доста далеч. Причини: може би феновете на сериала не са гласували достатъчно или пък просто са разочаровани от него?

Четвърто място бе за Supernatural, но сега тук с позиция нагоре се изкачва The Following. Да видим дали и през април сериалът не само ще успее да се задържи в класацията, но и да продължава да покорява по-горни позиции.

Пето място беше за The Following, но през март най-накрая виждаме завръщането на Once Upon a Time в нашата класация. OUAT беше сериал, който в продължение на месеци не изпадаше от нашата класация, но явно нещо се случи с него или пък с феновете му. Плътно зад него, борейки се за място в класацията, останаха: The Walking Dead, Person of Interest, Supernatural, Scandal и други.

  1. За Revenge въобще не е странно – след като го пуснаха по FoxLife и Нова, сериалът набра доста популярност в България, така че нормално…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 5 =