Syfy, дестинацията за иновативни сериали, съобщи, че ще започне продукция на пилотна серия на High Moon, адаптация от бестселър новелата на Джон Кристофър – The Lotus Caves. Творческият екип включва Браян Фулър (създател на Hannibal и Pushing Daisies) и Джим Дейнджър Грей (Pushing Daisies, Hannibal).

Марк Стърн, президент на оригиналното съдържание на Syfy и на Universal Cable Productions, каза: “В ръцете на фантастичния Браян Фулър и изключителния му екип High Moon ще е творческа иновативна история, включваща сложни персонажи в драма с високи залози. Това представя нашата отдаденост за качествени сериали, които преопределят жанра и ние нямаме търпение да започнем с продукцията.”

High Moon е творчески, неземен сериал, който изследва какво става, когато държавите на Земята установяват колонии на Луната поради нейните ресурси и откриват нова форма на живот. Изригва хаос в наистина емоционален, хумористично пронизващ и винаги неочакван начин докато хората на Луната се надпреварват да открият тайните на тази нова форма на живот. Коизпълнителен продуцент/сценарист е Джим Дейнджър Грей (Pushing Daisies). Изпълнителен продуцент/сценарист е Браян Фулър (Hannibal, Pushing Daisies). Пилотната серия е написана от Грей и Фулър. Изпълнителни продуценти са Кари Гранат и Стив Гранат от Reel FX и Дон Мърфи и Сюзън Монтфорд от Angry Films (Real Steel, Transformers).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − four =