Syfy най-накрая поръча пилотен епизод на сериал, базиран на Legion

Преди повече от година ви уведомихме за намерението на телевизия Syfy да подготви сериал, базиран на свръхестествения трилър Legion от 2010г.. След повече от 17 месеца вече имаме малко повече информация, но не и заснета пилотна серия.

Сериалът ще се казва Dominion и е описван като свръхестествена екшън драма. Dominion ще се развива в бъдещето, след като преди 25 години война между ангели и хора е променила света изцяло. Сериалът проследява приключенията и пътешествието на непокорен млад войник, който впоследствие разбира, че може би е единствената надежда за спасението на човечеството.

Скот Стюарт, режисьор и сценарист на филма, ще се изяви като изпълнителен продуцент на сериала и ще режисира пилотния епизод.

За съжаление обаче все още не е ясно бъдещето на сериала и дали изобщо ще има такъв. Знаете процедурата – изработва се идея, концепция и сценарий за пилотен епизод, предлагат се на различни телевизии, дадена телевизия харесва проекта и решава да продуцира пилотна серия, събира се екип, избират се актьори за ролите, епизодът се заснема, телевизията преценява качествата и евентуалния успех, след което накрая решава дали да поръча още епизоди и колко точно да са те. Но, съдейки по това колко време отне на Syfy да поръча пилотен епизод на Dominion, не можем дори да направим бегло предположение дали и кога евентуално ще видим самия сериал. Стискайте палци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × five =