ABC Family поръча трети сезон на Switched at Birth и още епизоди на новите си летни хитове The Fosters и Twisted, които ще се завърнат през януари 2014, за да довършат сезоните си.

Switched at Birth е към края на втория си сезон и „е като никой друг сериал по телевизията в момента и сме горди, че е част от нашето семейство“ – каза Кейт Джурганс, програмен директор на ABC Family. „Това, че подновяваме сериалите си за нови сезони и поръчваме още епизоди, показва, че нашите зрители са доволни от програмата ни“.

The Fosters води класациите по рейтинг във възрастовата група 12-34 и е гледан от средно 1.7 милиона зрители, а Twisted бие конкуренцията си в 9 вечерта във вторник и води сред жените на възраст между 18 и 34.

Наскоро ABC Family поднови комедиите Melissa & Joey за четвърти сезон и Baby Daddy за трети, но пък прекрати The Lying Game и Bunheads.

  1. [sherlock.]

    ЕйБиСи Фемили направиха правилния избор. The Fosters и Twisted са невероятно интересни сериали. Наистина се справят много добре това лято. А и цялата им програма от Понеделник до Сряда е просто уникална. Следя им всичките сериали и не мога да кажа лоша дума за тях. Справят се много добре с рекламирането.
    Жалко за The Lying Game, но като цяло там нещата бяха доста зле. Актьорската игра не беше чак толкова блестяща, а и сценаристите не бяха много в ред. Този Bunheads беше капака на простотията, затова се радвам че го убиха.
    Switched at Birth, Pretty Little Liars и Melissa & Joey са им ветерани, ако мога така да ги нарека, така че няма да се плаша да тях. Макар, че Melissa & Joey ще го спрат като направи исканите от тях 100 епизода.
    Интересно ми е само защо не пускате рейтингите на тези сериали в темите за рейтингите на дните?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 4 =