Имаме спешна нужда от автори и преводачи

Екипът на TVseries България спешно се нуждае от находчиви и способни автори и преводачи, които могат да влязат в ролята на спомоществователи на идеята и целта на нашия сайт.

През 1844 г. Константин Фотинов създава първото българско списание “Любословие” в Смирна. Изследователите смятат, че по време на обиколката си из българските земи Фотинов намира спомоществователи, без които началото на “Любословие” не би било възможно.

Абсурдно ще е да сравняваме нашата мисия с тази на Константин Фотинов, но в случая намекът към всички вас, които ни харесват или пък може би не, но смятат, че могат да помогнат за нашето развитие, се отнася до изгарящата нужда от т.нар. спомоществователи за всеки един проект. Истина е, че не можем, към момента, да ви предложим заплащане в замяна на вашия труд във и по сайта, но се надяваме, че между вас има и такива, които схващат нещата по различен начин.. колкото и належаща да е нуждата от пари в тази сурова действителност.

Всеки от вас, който счита, че по някакъв начин би могъл да допринесе, ако не за развитието на tvseriesbg.com, то поне за смисъла от съществуването му, може да ни пише на mail@tvseriesbg.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − seven =