Актьори от Nashville и Nikita са новите попълнения в Orphan Black

Хитовата драма Orphan Black добавя трима нови членoве в клуба на клонингите, включително гаджето на Кони Брайтън от Nashville и бивш злодей от Nikita.

Майкъл Хюсман, който е продуцент и любовник на Рейна в Nashville (и който ще влезе в ролята на Даарио Нахарис в сезон 4 на Game of Thrones), се присъединява към хита на BBC America като Кал Морисън, герой с изненадваща емоционална дълбочина и шесто чувство. Пътят му се пресича с този на клонингите. Пътешествието на героя ще включва изненади, опасности и разкрития, за които той не би предположил.

Освен това, Питър Аутърбридж, най-добре познат на зрителите като злия Ари от Nikita, ще участва като Хенрик „Ханк“ Джохансън, модерен каубой, който води „стадо“ последователи със себе си – откъснал се от братството „Prolethean“, той обединява вечно разделените религия и наука, за да сформира нова и опасна заплаха.

Третото ново попълнение е Ари Милън (Rookie Blue, Nikita), който ще се появи в няколко епизода като Марк, хитър хищник с тъмна страна. Марк е на страната на Джохансън, който го е направил истински вярващ в неговата кауза. Воден от объркана моралност и отчаяна вяра, Марк се превръща в неуморен преследвач на клонингите.

Продукцията на втория сезон на Orphan Black започна. Премиерата се очаква да е през април 2014.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + 4 =