The Killing – Подновен след второ прекратяване

Исторически прецедент! Няколко месеца след като AMC за втори пореден път прекрати мрачната си драма The Killing, стрийминг гигантът Netflix реши да закупи сериала и да го поднови за последен четвърти сезон.

Netflix реши да дари на феновете на The Killing 6-епизоден последен сезон. Припомняме ви, че стрийминг медията, която е дом на харесваните от критиците House of Cards и Orange is the New Black, направи подобно нещо и с Arrested Development седем години след прекратяването му от FOX.

„Богатият и сериализиран начин на разказване в The Killing оказа влияние върху Netflix и смятаме, че е подходящо да дадем на Сара Линдън и Стивън Холдър един затворен край“ – каза Синди Холанд, вицепрезидент на Netflix.

Дейвид Мадън, президент на Fox Television Studios, които продуцират сериала, пък заяви, че са изключително поласкани относно решението на партньорите им от Netflix и възможността, която им дават, за завършване, което би удовлетворило лоялната аудитория на The Killing.

  1. BobyG

    Супер, това определено е сериал, който заслужава продължение. Надявам се след тези шест серии да решат да направят и още, защото мрачната обстановка и герои доставят истинско удоволствие на феновете на ноар криминалетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + one =