Понякога успехът на една концепция не трябва да се насилва: ABC Family отбеляза като неуспех спиноф сериала на Pretty Little Liars – Ravenswood. На база разочароващите рейтинги, американският кабелен канал реши да прекрати драмата само след десет излъчени серии.

Въпреки че оригиналният сериал „Малки сладки лъжкини“ бе гаранция за успех заради своята тримилионна аудитория, зрителите от самото начало не бяха заинтересовани от „дубльора“ Ravenswood.

Само пилотният епизод през октомври 2013 привлече пред малките екрани около 2 милиона зрители, докато останалите епизоди от първия и единствен сезон са били гледани от едва милион зрители.

Ravenswood е малко градче, близо до снимачния град в „Малки сладки лъжкини“ Роузвууд в Пенсилвания. Мястото дълги години е преследвано от смъртоносно проклятие. Петима непознати се опитват да разнищят тъмните тайни на града и да се освободят от проклятието преди да е станало твърде късно. Актьорът от „Малки сладки лъжкини“ Тайлър Блекбърн в своятя роля на Кейлъб Ривърс пътува към Ravenswood, за да живее оттук нататък там. Заедно с Блекбърн в актьорския състав участват и Брет Диер и Елизабет Уитсон, които играят близнаците Абел и Оливия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen + seventeen =