NBC обяви, че първата дама на САЩ – Мишел Обама, ще участва във финала на сезона на Park and Recreation. Епизодът ще бъде излъчен на 24 април.

Участието на Обама е в епизода „Moving UP“, който е заснет в края на февруари в Маями, където първата дама е била да отпразнува успеха на нейната фондация Let’s Move за по-здравословен живот извън училище, както и за борбата с наднорменото тегло. Актрисата Ейми Полър беше специален гост на събирането.

Първата дама е поредният политик, който участва в сериала. До момента вицепрезидентът Джо Байдън, аризонският сенатор Джон Маккейн, калифорнийският сенатор Барбара Боксър, както и бившият главен секретар Олимпия Сноу са имали епизодични появявания.

Продуцентът Майкъл Шур обяви, че оптималната цел си остава Хилари Клинтън.
„Винаги съм си представял един определен край на епизодите – Лесли върви по дълъг коридор в голяма сграда във Вашингтон и се разминава с Хилари. Подминават се и се поздравяват взаимно. Да, това може да се случи след 5 сезона, но това за мен е посоката, в която трябва да вървим.“

В центъра на Parks and Recreation е Лесли Ноуп, горд служител в отдела на поддръжка на зелените площи и паркове. В епизодите участват Ейми Полър, Ник Оферман, Азиз Ансари, Адам Скот, Обри Плаза, Крис Прат и Джим О’Хеър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × five =