Mixology – не. Комедия за бар, където стават свалки. Говорят ни за десет човека, чиито истории ще видим, но пилотният епизод фокусира вниманието ни главно върху Том и Мая и тяхната „свалка“. Плюс приятелите на Том, които стоят отстрани, дават акъли и като ги гледаш, веднага ти става ясно коя част от сериала е идея на създателя на Hangover Джон Лукас. За комедия не се засмях ни веднъж, а повечето реплики и ситуации са толкова банални, че още като си отворят устата, знаеш какво ще кажат.

Doll & Em – не. Dolly West и Emily Mortimer са създатели и в главните роли като актриса (Емили) и нейната асистентка (Доли) в този полу-сериал, полу-риалити. Доли е жалка и леко смотана, Емили е самоуверена и опитва да помогне на приятелката си. Доста скучен и на моменти тягостен. Очаквах повече и от двете.

Star-Crossed – не. Извънземни живеят в окупационна зона на Земята и след 10 години там, най-после земляните решават да опитат да ги интегрират. И как да стане това? Ами много лесно – ще хванат група тинейджъри и ще ги пуснат в местната гимназия за експеримент. А защо точно тинейджъри в училище? Е как защо – нали са тръгнали да правят тийн драма. Сериалът се подпира на всички възможни клишета – от разделянето на учениците на групи по интереси, които услужлив младеж обяснява на главната героиня, през извънземен се влюбва в земна (и тя в него), до „децата може да са приятели, но родителите са врагове“ глупости. Нещо като микс между Beauty and the Beast и първите серии на The Vampire Diaries.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + thirteen =