Първият сезон на Aquarius ще съдържа 13 епизода и ще се развива през 1960 година.

Сюжетът ще се върти около сержант (Духовни) в полицията на Лос Анджелис, който започва да издирва обикновен престъпник, който вербува различни жени за своите вярвания и кауза. Името на този човек е Чарлс Менсън. Различните обрати и изненади ще отведат героя на Духовни и младия му партньор до разрешаването на легендарните убийства на Менсън.

Сценарист ще бъде Джон Макнамара (In Plain Sight, Profit), а продуценти ще са Духовни, Марти Аделстейн (Prison Break, Last Man Standing) и Мелани Грийн. Сериалът ще е по действителен случай. Чарлс Менсън е американски престъпник, известен като главатаря на псевдокомуната „Семейство Менсън“, зародила се в Калифорния в края на 60-те години.

Президентът на NBC, Денифър Салке, обяви: „Няма какво повече да желаем от историята за бруталните убийства на Менсън, гарнирано с присъствието на звезда от калибъра на Духовни. Радваме се, че ще работим с такива талантливи продуценти и сценаристи.“

Духовни сподели: „Изгарям от желание отново да работя с Боб Грийнблат, председател на NBC, и изобщо да се завърна в националната телевизия. Сериалът може да се превърне в нещо специално. Нямам търпение.“

Духовни е ветеран в телевизионни продукции. Участвал е в Twin Peaks, след което се превъплъщава във Фокс Мълдър в деветте сезона на The X-Files. През април излиза и седмият сезон на Californication по Showtime, в който Духовни играе главна роля. Той е носител на награди Златен глобус както за ролята си в The X-Files, така и за Californication. Има две номинации за Еми награда за ролята си в The X-Files и по една за ролите в The Larry Sanders Show и Life with Bonnie.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × four =