Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

7.6

Неизненадващ

Всички, малко или много, сме запознати с историята на американската война за независимост. От филмите знаем, че Ужасните лоши, предвождани от Първия конник на Апокалипсиса, са били победени от Великите добри, предвождани от Мел Гибсън.

В сериала Turn пак ни се показва колко кръвожадни са английските войници и колко доблестни американските, но, за да не е напълно банален, историята се фокусира върху шпионите и хитрите начини за предаване на съобщения, така че горе-долу можете да се приготвите за шпионска романтична драма – нещо като Джеймс Бонд, но със супер яките униформи от онова време.

Бойните сцени са пълни с насилие и кръв, което е обичайно за AMC – една телевизия, която е открила, че може да прави сериозни сериали и без да показва цици на всеки 10 минути.

Сериалът има потенциал да стане интригуващ, но също така има потенциал да бъде ужасно скучен и протяжен, горе-долу като друга продукция на AMC – Hell on Wheels.

Засега, със съжаление, мога да кажа, че от целия епизод най-много ми харесаха началните надписи.

 

  1. RealFan

    Интересен е сериалът, но подобни продукции доста бързо омръзват. Всички знаем какво ще стане накрая. Въпреки това си заслужава да се види.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × one =