Веднъж вече гледахме отчаян опит Ханк и Карън да живеят заедно и да се обичат като „нормална“ двойка. Или както аз му викам – най-скучният сезон досега. Затова краят на предпоследния сезон остави у мен смесени чувства. Ще ти припомня – Ханк се отказа от супер готината и влюбена в него Фейт, за да се опита да оправи нещата с Карън. И това стана по средата на турнето на Атикъс Феч – Ханк заряза автобуса на звездата и с помощта на дясната му ръка и един мотоциклет се върна обратно при Карън. Във финалната сцена той почука на вратата ѝ.

Новият сезон започва с това почукване и продължава с това, че Карън не си е вкъщи. Все пак Ханк я намира и ѝ съобщава новината, че се е върнал за нея – новина, която тя приема със смесени чувства. С присвито сърце очаквах нейния отговор – може би по-нетърпеливо от самия Ханк. Но, както може да се очаква, сценаристите завъртяха доста нещата и реално ще стане ясно какво следва най-рано в трети епизод. Дотогава ще чакаме.

Междувременно Атикъс, чието турне продължава без Ханк, решава, че няма смисъл да плаща на хора, които не пътуват с него и уволнява Ханк и Чарли. Което ги връща до начална позиция – нещо, което със сигурност си очаквал, след като се случва в началото на почти всеки сезон досега. Няма да те изненада и очакването на нова оферта и получаването на такава. Готиното е, че отново на сцената излиза забавен персонаж в лицето на Рик Рат – в чийто сериал Ханк ще трябва да се доказва в ролята си на сценарист. И понеже не е главен/единствен сценарист, а част от сценарния екип, Ханк е на заплата и на най-ниската възможна позиция. Да го съжаляваш ли, да злорадстваш ли – ти си прецени. Чарли се бута да му е мениджър, за да вземе и той някой лев. Паралелно опитва да задоволява Марси, но има някакви проблеми в това отношение. Тук пак оставям ти да решиш дали е смешно или заслужаващо съжаление.

А, да не забравя – на манежа излиза още един нов персонаж – Левон, синът на Ханк. Дали му е син или не предстои да разберем, но включването му е добро попадение, защото успява да разнообрази нещата. А нужда от разнообразие има, особено в периодите, когато Ханк решава, че ще е верен на Карън, и ние, невинните и с нищо незаслужили зрители, биваме лишени от парада на женска плът, която е иначе ежедневието му.

Е, приятно гледане. На мен ми допаднаха първите два епизода – дано и на теб ти допаднат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − six =