Напоследък Сет Майерс няма как да не бъде доволен. Беше обявен като един от 100-те най-влиятелни личности в света от списание „Тайм“, а днес бе обявено, че ще бъде и водещ на тазгодишното раздаване на наградите „Еми“.

Това ще бъде дебютно участие в церемонията за него. Преди това той е водил наградите на ESPY през 2011 и вечерята на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом отново през 2011 година. Запазва се традицията водещ на вечерното шоу Late Night на NBC да бъде и водещ на наградите, когато те се излъчат по NBC. Преди 4 години предшественикът на Майерс – Джими Фалън, беше водещ, а преди това на два пъти неговият предшественик Конън О’Браян. Всъщност, добрата изява на Фалън през 2010 година послужи като трамплин за неговата кариера и той стигна чак до The Tonight Show. Телевизията се надява, че същото ще се случи и с Майерс, който застана начело на Late Night през февруари.

„Сет е отпуснат пред жива публика още от времето в Saturday Night Live и е брилянтен комик. Има талант както пред камера, така и зад нея като сценарист. Той е прекрасен избор за водещ на церемонията“, добави Пол Телегди от NBC.

Преди да се озове в Late Night, Майерс води рубриката Weekend Update в Saturday Night Live цели 7 сезона и половина, за което си заслужи номинации за „Еми“, както и една спечелена статуетка за създаването на песента в откриващия монолог на водещия Джъстин Тимбърлейк през 2011 година. Тази година най-вероятно Сет ще получи няколко номинации както за SNL, така и за Late Night.

Церемонията по връчването на Еми наградите тази година ще се проведе на 25 август, понеделник, в театър „Нокиа“ в Лос Анджелис. Така ще се промени дългогодишната традиция наградите да се излъчват в неделя. За последно на 17-ти май, 1976 година са раздадени в понеделник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − four =