Nashville – Подновен

След като прекараха вчерашния ден в изчисления и преговори, от ABC в крайна сметка решиха да подновят музикалната кънтри драма Nashville и то за трети сезон с 22 епизода. Все пак, Nashville е скъпа продукция, най-вече заради сравнително високите заплати на звездите Кони Бритън и Хейдън Пенетиър. И въпреки че сериалът си изгради лоялна фен база и се справя добре с DVR-a, рейтингите му са под средното за ABC ниво. Но това вече няма значение, защото новината е факт и сериалът ще го бъде поне още една година.

От сериалите на ABC към момента единствено Last Man Standing е с неясна съдба, за който все още се водят преговори. Всички останали подновявания и прекратявания, които направи телевизията, вижте тук.

 1. Air

  Ох камък ми падна от сърцето като видях че е подновен! Един път ABC да направят добро решение!!!!!!!

  • И аз много се зарадвах като видях новината за подновяването 🙂 Въпреки всичко, сериала не е скъп само заради актьорите/актрисите, ами те имат и музикални продуценти, текстописци, хореографи, и т.н… напълно нормално е музикален сериал да струва повече пари. Но аз много се радвам за подновяването! ^^

   • Sisi Strumina

    Супер, сериалът е много хубав, радвам се, че го подновиха 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 3 =