Надежда за феновете на Community

Има малка надежда за феновете на сериала, който през май бе прекратен от NBC. Носят се слухове, че от стрийминг сайта Hulu са провели разговори с продуцентите от Sony Pictures TV и са заинтересувани да видят нови епизоди на комедийния сериал. Всичко все още е на ниво слухове, но все пак и създателят на сериала Дан Хармън не отрече, че би могъл да пренесе сериала си на друго място.

Старите епизоди на сериала вече са достъпни в платформата Hulu и логично това би било най-доброто ново място за бъдещи епизоди.

Подновяването на Community от Hulu би им спечелило любовта на феновете на сериала и изобщо биха придобили още повече фенове. Точно такъв ръст на потребители се закани, че ще постигне новият програмен директор Майк Хопкинс. Той обяви, че неговата цел е през следващата година потребителите да скочат четири пъти.

Говорим за слухове, но все пак е оптимистично поради още една причина. Продуцентите от Sony TV имат навика да подновяват прекратени свои сериали, намирайки им нови места за излъчване. Примери за това са Rules of Engagement (прекратен от CBS), Damages (прекратен от FX), Drop Dead Diva (прекратен от Lifetime) и Unforgettable (прекратен от CBS). Тъй че напълно възможно е да стане същото и с Community.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 3 =