Мартин Фрийман: Възможно е Sherlock да се завърне през 2015

В последно време става все по-непосилно за продуцентите на Sherlock да намерят свободно място в календарите на Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман, за да могат да снимат още епизоди на драмата. Но звездата от Fargo и Hobbit заяви пред британския вестник The Telegraph, че „изглежда съвсем възможно“ двамата с Къмбърбач да се съберат отново през следващата година, за да заснемат специален коледен епизод на обичаната адаптация на историите за Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл.

Думите на Фрийман бяха потвърдени по-рано днес официално от BBC, чрез което най-накрая стана ясно, че сериалът ще има четвърти сезон, макар това да не е било под съмнение. Новият сезон пак ще се състои от 3 епизода, но този път ще бъде добавен и специалният, за който Фрийман намекна. Той ще бъде заснет през януари.

Създателят Стивън Мофат добави: „Специален епизод плюс нов сезон от три епизода – рекорд. Разбира се, рано е да се каже какво предстои, но сме уверени, че следващото, което ще се случи с Шерлок и Джон, е последното нещо, което очаквате да им се случи“.

СПОЙЛЕР! Последният сезон на Sherlock завърши с клифхенгър, след като телевизионните екрани бяха изпълнени с лицето на вечния враг на Холмс, а именно уж, а може би не, починалия Мориарти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve + eleven =