Heroes Reborn

Heroes посреща Закари Леви в екипа си

Актьорският състав за новите епизоди на Heroes посреща втория си член. Това е звездата от Chuck Закари Леви.

Леви ще е едно от главните действащи лица в дългоочакваното продължение на хита Heroes – Heroes: Reborn. Джак Колман, който изигра Ноа Бенет, също потвърди участието си в завръщането на „Герои“. Тим Кринг, Питър Елкоф и Джеймс Мидълтън пък ще са продуценти.

„Един от първите ми спомени, когато се присъединих към NBC през 2007г., е, когато се запознах с Тим Кринг и екипа на сериала. Още тогава си представях какъв кеф би било да участвам в този проект. Горд съм, че ще мога да се включа в новите епизоди“, заяви Закари Леви по повод новината за участието му.

Още преди година телевизия NBC обяви намеренията си за продуцирането на нови епизоди на световноизвестната супергеройска екшън драма. Епизодите ще са 13 на брой и се очаква да започнат излъчване през лятото. Не е ясно дали има планове за още сезони, вероятно първо ще се изчакат рейтинги.

Лятната програма на NBC тази година ще е повече от задоволителна. Освен възраждането на Heroes, телевизията ще завърти третия сезон на Hannibal и премиерата на новата драма Aquarius.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 5 =