чарли шийн

Ще участва ли Чарли Шийн във финала на Two and a Half Men?

Наближава време разделно, когато ще си кажем последно сбогом с култовата комедия Two and a Half Men. Дали обаче изгоненият преди няколко сезона Чарли Шийн ще се завърне победоносно като за последно?

От Warner Bros. събраха забележителна група от хора за пресконференция през изминалата седмица, когато се проведе ежегодния прес-тур на Асоциацията на телевизионните критици. В тази група бяха актьорите и продуцентите от Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Mike & Molly и Mom. Разбира се, там беше и геният зад тези продукции – Чък Лори. Един въпрос витаеше из въздуха – има ли шанс Чарли Шийн да се завърне за финала на иначе твърде дълго продължилата комедия Two and a Half Men?

Първоначално Лори отговори по следния начин – „Мисля, че ще получите добър финал и ще сте доволни от него.“ Но след друг въпрос, той сам се върна на предишния и допълни – „Би било абсурдно да не призная, че постигнахме огромен успех с Чарли и съм благодарен за всичко, което е направил за сериала. Но как да завърша сериала? В последните 4 години нещата се промениха и имаме едно тотално различно нещо. Обичаме това, което стана и искаме да уважим и двата варианта. Изпитание ще е да го направим за финала, а още по-голямо изпитание е да накараш хората да гледат финала, без да им казваш нищо.“

На въпрос дали таи лоши чувства към Шийн, Лори заяви: „Никакви лоши чувства не тая. Каквото е станало, е станало. Благодарен съм за времето, което прекарахме заедно, и за успеха, който имахме. Радвам се, че Аштън се включи толкова добре и задържа вниманието на зрителя.“

От телевизията заявиха, че финалът ще е приятна смесица от гостуващи актьори. Лори отговори само с усмивка на въпроса дали Ангъс Т. Джоунс (Джейк Харпър) ще участва във финала.

Лори завърши с думите: „Горд съм с това, което постигнахме с Чарли. За да завършим подобаващо трябва да обърнем внимание на двата варианта на сериала и да поднесем финал, в който признаваме и бъдещето, и миналото“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten − seven =