The Walking Dead

Героите, които може да умрат през 2015

Героите, които може да умрат през 2015

В последно време смъртта в сериалите придоби изключителна важност както в националните американски телевизии, така и в кабелните, и в платените канали. От рак до убийство, фентъзи и крими драмите все по-често и по-често си позволяват да убиват главни герои. Може да се каже, че вина за тази тенденция има първият сезон на Game of Thrones, чиято обстановка ясно показа, че никой не е в безопасност, а както всички знаем, тази концепция се запази и в следващите сезони. Без повече приказки, ето героите, чиито телевизионни убийства може да очакваме тази година.

Възможни са спойлери!

Калинда, The Good Wife

Обикновено бихме се присмяли на идеята, че една правна драма като The Good Wife може да посегне отново на свой герой и то в рамките на сезон разстояние от друго ключово убийство. Въпреки това Чикаго е град с висока престъпност, а сериалът поставя Калинда в конфронтация с лошото момче Лемънд Бишъп (Майк Колтър) в продължение на цял сезон. Вече знаем, че актрисата Арчи Панджаби напуска сериала, но същото важи и за Майк Колтър, така че може би изходът ще бъде по-различен от това, което очакваме.

Глен, The Walking Dead

Ако следите коментарите и теориите около The Walking Dead в последните месеци, вероятно вече знаете, че определен злодей от комикса навярно ще се появи в сериала рано или късно, което би означавало лоши новини за неколцина герои на хита на AMC. Дали ще се появи или не този злодей през 2015, Глен оглавява списъка за най-вероятния следващ мъртвец освен ако на сценаристите им стиска достатъчно, за да ни лишат от Рик, Деръл или Мишон. Глен играе достатъчно важна роля в сериала, а горчивият опит ни показва, че на сезон рано или късно по (минимум) един важен герой дава фира.

Том Кийн, The Blacklist

В момента, в който стана ясно, че Том Кийн всъщност само се преструва на училищен даскал и любим на Лизи, си знаехме, че си го проси. Всъщност вече го считахме за мъртъв, докато не го видяхме във втори сезон като заложник на Елизабет. Наскоро тя се съгласи да го освободи, а в същото време Ред го предупреди да стои настрана от нея за в бъдеще. Предполагаме, че ще го видим отново и понеже вече представлява голям антагонист в живота на Лиз, той трябва окончателно да си замине и то скоро.

Марджъри Тайрел, Game Of Thrones

Всеки, който е чел книгите на Джордж Мартин, има някаква представа за това, което може да видим в пети сезон на GoT. Но също така читателите знаят, че Марджъри Тайрел не е наистина ключов играч в романите. В сериала обаче тя е много по-важен герой и това я прави значително по-уязвима. Може и да умре, а може и да ѝ се размине. Не сме единствените, които се питаме каква ще е съдбата ѝ, но не го ли правим за всеки един герой от Game Of Thrones?

Юджийн, The Walking Dead

Юджийн е доста популярен герой в TWD благодарение на своето киче и южняшкия си акцент. Но той подложи останалите герои на меко казано излишни разправии заради склонността си да лъже. После за кратко изпадна в кома и въпреки че сега е физически здрав, бъдещето му е като че ли под въпрос и не би ни учудило, ако съвсем скоро си кажем сбогом с него.

Райлън Гивънс, Justified

Нещо ни подсказва, че във финала на Justified ще има значителен брой трупове в Харлан, Кентъки. Райлън Гивънс е наперен каубой, който винаги е бил начело, но може би това ще се промени, след като се изправи срещу своя вече съперник Бойд Краудър. Всъщност силно се съмняваме, че в края ще има изобщо оцелели. Способността на Justified да развива комплексни сюжетни линии винаги е била впечатляваща и историята на Греъм Йост има няколко възможни изхода. Каквото и да стане, ние ще гледаме.

  1. Стефан

    За Калинда по-скоро си представям, че ще убие Бишъп или нещо такова и ще избяга след това. Може да се върне да я преследва и миналото – така и не разбрахме какво стана със съпруга и. Но при всички случаи това ми се струва по-добър, а и по-вероятен вариант за сбогом с тази героиня.
    А за The Walking Dead – каквито и предположения да се правят, може да е всеки. Съмнявам се точно сега да убият Глен. Тогава трябва просто да разкарат и Маги, че на нея и се струпва доста наведнъж…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × five =