One Big Happy

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

5.3

Обикновен, но забавен

Firstlook: One Big Happy

Още самият трейлър на One Big Happy ми хвана окото. Вече е факт и първият епизод. Учудващо, но ми допадна и ще му дам шанс с още епизоди. Дори фоновият смях не ме дразни толкова, но това го отдавам на наличието на забавни реплики. Някои, от които бяха точно в десетката!

Историята в One Big Happy се завърта около Лизи (в ролята Елиша Кътбърг, 24) – млада дама, лесбийка, която иска дете. С помощта на своя съквартирант Люк (Happy Endings) измислят план да имат общо дете. Идеята, разбира се, не е нова и на прима виста ще се сетите поне за 2 филма, в които е използвана. Но пък коя идея е оригинална и невиждана в наше време? Иначе тук виждаме още в самото начало колко близки са двамата и че са най-добри приятели. Виждаме и неуспешен опит за бебето, след което съдбата се намесва и плейбоят Люк среща девойката, за която смята, че е „единствената“. Нещата се завъртат и все пак Лизи е бременна и изведнъж тримата се озовават обвързани един с друг, живеещи под един покрив. Кели Брук (Piranha 3D), която се превъплащава в Прудънс, е изключително забавна със своя британски акцент. Изобщо налице е химията между тримата актьори и нещата изглеждат добре за една комедия. Виждаме и още няколко герои, които също се включиха доста добре.

Кътбърг имаше горе-долу успех с Happy Endings, но като цяло не блести със запомнящи се участия в кариерата си. С този проект няма да се променят нещата, но пък не дразни с присъствието си, дори напротив – и тя има няколко точни попадения. Другите актьори са ми непознати и занапред ще се запозная със способностите им.

Това, което най-много ми хареса в One Big Happy, бяха остроумните и забавни реплики. Някои, от които бяха страшно забавни и се получиха много добре. Липсват малоумните сцени с някакви непохватни действия и случки, гарнирани с непрестанен фонов смях… Да, онези, при които гледаш, изобщо не ти е смешно, а за фон някой се дере и ще припадне от смях.

Има страшно много по-добри комедийни сериали от този, но това не променя факта, че пилотният епизод беше на едно добро ниво. Едно средно ниво, което би могло да послужи за засилване на интереса на зрителите. Надявам се така да стане. Ако имате нужда от комедийно, разпускащо сериалче, почти съм убеден, че One Big Happy ще свърши работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four − three =