The Walking Dead

Създателят на комикса Робърт Къркман даде нова информация за бъдещия спиноф на The Walking Dead с името Fear the Walking Dead.

„Изобщо няма да използвам комиксите. Целта ми е да покажа ново кътче в САЩ и какво точно се случва там. Отначало действието в Fear the Walking Dead ще се развива преди оригиналния сериал, но няма как сериалът да е предистория, защото действието ще навакса и ще се изравни с оригинала“, заяви Къркман.

Потенциалното наваксване с действието е добра новина, защото може да видим гостуване на герои в двата сериала.

„Целта на Fear the Walking Dead е да се развива самостоятелно. Преспокойно може да следите само този сериал и да не е задължително да гледате The Walking Dead. Но, разбира се, ако следите двата сериала, нищо чудно да забележите някои неща, които по някакъв начин препращат към оригинала. След което ще направим връзката с Avengers и ще бъде страхотно“, шегува се той.

На въпрос какво мисли за доминирането на Marvel и DC Comics и техните проекти, Къркман отговаря: „Няма как да не се отбележи, че Marvel направи нещо специално. Още си спомням след края на Iron Man, когато се появи Самюъл Джаксън и спомена Avengers. И ти си тотално шашнат. Хората забравят колко важна е изненадата. Ето DC Comics обявиха, че ще правят филм за „Супермен“ и заедно с това обявяват, че ще правят Justice League. Да, филмът е страхотен, но се губи изненадата от грандиозния общ проект. Затова мисля, че DC изостава спрямо Marvel. Много голямо напрежение ще се натрупа около Batman vs. Superman и ще бъде истинска битка, във всяко значение на думата. Ако не бяха споменали, че ще се прави „Лигата“, щеше да се получи изненадваща и интересна новина. Но все пак нямам съмнение, че филмите ще са страхотни. Ето и Aquaman изглежда страшно добре!“.

На въпрос кое предпочита комиксите или сериалите, той отговаря: „Предпочитам да работя с комиксите. Много голяма част от хората харесват телевизията повече. Комиксите са по-добри, просто още не сте го осъзнали“, завършва Къркман.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 + 16 =