The Americans

The Americans – Подновен

FX поръча четвърти сезон на хитовата и награждавана драма The Americans. Той ще съдържа 13 епизода и ще дебютира през 2016.

The Americans получава нов сезон, малко преди да приключи със сегашния си трети подред, чийто финал ще бъде излъчен на 22 април след само още четири епизода. Към момента сериала е определян като номер 1 тв сериал от Metacritic с възхитителните 92 точки.

Трилър драмата The Americans бе наградена от Американския филмов институт (AFI) като една от най-добрите тв продукции през 2014 за първия си сезон и отново през 2015 за втория си сезон. Сериалът също събира и три Еми номинации за най-добра драма за първите си два сезона.

По случай новината от FX заявиха: „Невероятно, но през този си сезон The Americans получи дори повече похвали спрямо първите два. Сериалът затвърди статуса си на най-добра тв драма сред критици и фенове, а може би и за най-добър телевизионен сериал. Не бихме могли да не се съгласим. Похвалите на критиците са оценка за талантливите Джо, Джоел, Кери, Матю и Ноа, както и целия актьорски състав и екип. Нямаме търпение за последните четири епизода от този сезон и, разбира се, за опасното пътешествие на Филип и Елизабет Дженингс“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 3 =