House of Cards

Хитовата политическа драма House of Cards получи официално четвърти сезон. Това беше обявено от стрийминг сайта Netflix вчера вечерта.

Носителят на Златен глобус Кевин Спейси ще се завърне в ролята на Франк Ъндърууд, за да се пребори за още един президентски мандат на САЩ през 2016.

Продукцията на новите епизоди на House of Cards ще започне това лято, а премиерата се очаква през 2016.

В главните роли на House of Cards влизат Кевин Спейси и Робин Райт или могъщата двойка Франсис и Клеър Ъндърууд. В третия сезон драмата показа Франк в първия му мандат като президент на САЩ. Сезонът приключи с обещаващото участие на Ъндърууд в битката за нов мандат през 2016.

Въпреки че Netflix държи в тайна рейтингите на своите продукции (реално отчетения брой гледания в уебсайта на платформата), House of Cards е силен претендент за всички възможни тв награди в САЩ. През 2013 сериалът грабна три Еми награди за първия си сезон. Робин Райт пък спечели Златен глобус за ролята си през 2014, а Спейси грабна същата награда, но за 2015.

Припомняме ви, че House of Cards е базиран на минисериала на BBC със същото име и е първият опит на Netflix за оригинална продукция. Сега вече списъка със сериали на Netflix включва наскоро подновените Marco Polo, Hemlock Grove, Bojack Horseman, Unbreakable Kimmy Schmidt, Orange Is the New Black и Bloodline.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 + fourteen =