The Legends Of Tomorrow

The Legends Of Tomorrow – Новият спиноф на Arrow

The Legends Of Tomorrow е новият спиноф сериал на Arrow и The Flash. Премиерата ще бъде през януари 2016.

В интервю актьорът Виктор Гарбър (д-р Мартин Стайн в The Flash), който ще участва в новия спиноф на Arrow и The Flash, споделя, че сериалът евентуално ще дебютира през януари 2016 и ще носи името The Legends Of Tomorrow, което към момента е работно заглавие.

Гарбър разкри в интервю за BroadwayWorld.com допълнителни детайли около супергеройския спиноф.

Да, смятам, че ще бъде много забавно. Наистина не мога да кажа кой знае какво освен че е нещо напълно ново и различно и в него участват много интересни хора. Не. Все още не сме заснели нищо, но директно са поръчани епизоди за първия сезон. Започваме снимките през август и премиерата ще е през януари. Ще се излъчва по The CW.

Гарбър ще си партнира с добре познати звезди от Arrow и The Flash като Брандън Рут (Атом), Уентуърт Милър (капитан Колд), Доминик Купър (Хийт Уейв), Сиара Рене (Момичето ястреб), Артър Дарвил (Рип хънтър), Кейти Лоц и Франк Драме.

Гарбър сподели следното за своите колеги актьори:

Да, много интересни личности ще участват – Сиара и Артър Дарвил, Уентуърт Милър и Доминик Пърсел, Брандън Рут и Кейти Лоц. Нямам търпение да работя с тях. Те са наистина страхотни.

Преходът към The Legends Of Tomorrow вече започна с последния епизод на The Flash и по-точно вестника, където се споменава бъдещето Момиче ястреб. Според слухове се очаква да видим 3-минутен трейлър на новия сериал на 14 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 4 =