iZombie

iZombie – Подновен

The CW официално поднови един от новите си сериали iZombie за втори сезон.

След като телевизията беше поръчала нови сезони на осем от сериалите си, сега към тях се присъединява и започналата тази пролет драма iZombie.

Подновяването на комиксовата адаптация, разбира се, беше очаквано, тъй като сериалът бе добре оценен от критиците, а и шефовете на The CW тачат Роб Томас, създателят на Veronica Mars, който работи и по iZombie. От телевизията също са доволни от звездата на сериала Роуз Макивър, която бързо се превърна в едно от популярните лица на The CW. Въпреки че не е силен в рейтингите като The Flash, iZombie успя да си подсигури втори сезон още с първите си епизоди, а особено когато неговият партньор в сряда вечер The Flash, след който се излъчва в програмата, излезе в почивка и iZombie не бележеше съществени спадове.

iZombie е базиран на едноименните комикси от DC. Сюжетът се върти около Оливия Мур (Макивър), която е студентка по медицина и… зомби. Тя започва работа в моргата и така получава достъп до мозъците на труповете – нещо, което я поддържа жива. Но при всяко изяждане, тя придобива спомените на умрелия. С помощта на шефа си и полицейски детектив, тя помага да се разкриват убийства и така успокоява чуждите гласове в главата си. Актьорският състав включва още Малкълм Гудуин, Александра Кросни, Дейвид Андърс, Робърт Бъкли, Нора Дън. Робърт Бъкли и други.

iZombie се присъедини към вече подновените Arrow, The Flash, Jane the Virgin, Reign, Supernatural, The 100, The Vampire Diaries и The Originals.

The CW все още не е потвърдила официално края на Hart of Dixie, а съдбата на наскоро дебютиралия The Messengers е неясна, но е по-вероятно да бъде прекратен поради слаби рейтинги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − nine =