The Muppets

Кои комедии поръча ABC за сезон 2015-2016?

Освен шестте драма сериали, които ABC вече поръча за новия сезон, телевизията се довери и на първите си нови комедии за предстоящия сезон.

Сред засега поръчаните четири комедии, които ще дебютират през идния сезон 2015-2016, фигурират дългоочакваното възраждане на The Muppets от създателите на The Big Bang Theory, комедия със създател Дан Савидж, ситком с участието на Кен Джонг и адаптация на хитовия филм Uncle Buck от 1989.

DAVE FOLEY, TISHA CAMPBELL-MARTIN, JONATHAN SLAVIN, KEN JEONG, SUZY NAKAMURA, ALBERT TSAI, KRISTA MARIE YU DR. KEN
Кен Джонг (Community, The Hangover) влиза в ролята на д-р Кен, брилянтен лекар. Той винаги се опитва да бъде добър в професията си, но и любящ съпруг и баща на двете си деца. Въпреки това, тези добри намерения успяват да подлудят всички на работното му място и у дома. За щастие, неговата съпруга терапевт Алисън е идеалният партньор, който да внася нотка разум.

В Dr. Ken участват Кен Джонг, Сузи Накамура, Тиша Кембъл-Мартин, Дейв Фоли, Джонатан Слейвин, Албърт Цай и Криста Мари. Сценаристи са Джаред Стърн, Джонг и Майк О’Конъл, а продуценти са Стърн, Джонг, Джон Дейвис и Джон Фокс.

KERMIT THE FROG, GONZO THE GREAT THE MUPPETS
The Muppets се завръща в праймтайма в съвременен вид и с документален стил. Сюжетът ще се фокусира върху личния живот на мъпетите, техните отношения у дома и на работа, романтични връзки, раздели, постижения, разочарования, желания и нужди. Иначе казано една по-възрастна версия на The Muppets, за деца от всички възрасти.

Сценаристи и изпълнителни продуценти са Бил Прейди (The Big Bang Theory) и Боб Къшел (Anger Management).

MARTHA PLIMPTON, JAY R. FERGUSON, NOAH GALVIN, MATT SHIVELY, BEBE WOOD THE REAL O’NEALS
Един сравнително съвременен поглед върху уж перфектно католическо семейство, чийто живот се преобръща след изненадващи разкрития. Вместо семейството да се разпадне, искреността провокира всеки от тях да спре да се преструва на перфектен и да започне да бъде истински.

В The Real O’Neals участват Марта Плимптън, Джей Р. Фъргюсън, Ноа Галвин и Матю Шивъли. Сценаристи са Дейвид Ундсър и Кейси Джонсън, а продуцент – Уиндсър, Джонсън, Брайън Пайнс, Дан МакДермът и Дан Савидж.

unclebuck UNCLE BUCK
Базиран на хитовия филм от 1989, сериалът разказва за чичо Бък (Майк Епс), забавен, обичлив, но също така и твърде безотговорен, който има нужда от работа и място, където да живее. По щастлива случайност детегледачката на неговите племенници току-що е напуснала семейството и така брат му и балдъза му се нуждаят от помощ. Неговият необичаен характер може да го направи точния кандидат за отглеждането на децата, което да даде решение и на неговите проблеми.

В Uncle Buck участват Майк Епс, Ниа Лонг, Джеймс Лежър, Иман Бенсън, Саид Шахиди и Алира Колдуел. Сценаристи са Стивън Краг и Браян Брадли, а продуценти – Краг, Брадли и Уил Пакър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 4 =