И NBC поръча сериали за есента

NBC, разбира се, започна подготовката за новия сезон с прекратяването на общо 5 сериала, но пък поднови 3 от оригиналните си продукции. След това телевизията поръча две драми и три комедии. Ето техните резюмета:

new-tv-shows-game-of-silence1 GAME OF SILENCE
Приятелите от детството на успял адвокат от Атланта изненадващо се връщат в живота му след 25 години. Мрачна тайна, която са мислели, че вече е забравена, ще подложи на тест тяхната лоялност, но заедно те ще се опитат да поправят грешките в миналото и така да утолят жаждата си за отмъщение.

В Game of Silence участват Дейвид Лионс, Майкъл Реймънд-Джеймс, Ларънц Тейт, Бри Блеър, Конър О’Фаръл, Дедри Хенри, Димитриус Грос и Клер ван дер Бум. Сценарист е Дейвид Хъджинс, режисьор е Нийлс Ардън Оплев, а продуценти – Хъджинс, Керъл Менделсън, Джули Уейц.

new-tv-shows-the-player1 THE PLAYER
Трилър екшънът се развива в Лас Вегас, където бивш военен става експерт по сигурността, а едни от елита на града залагат на уменията и способността му да спре невъзможно тежки престъпления преди те да се случат. Може ли той да се справи с тях един по един и да си отмъсти за смъртта на жена си или е вярно, че казиното винаги печели?

В The Player участват Уесли Снайпс, Филип Уинчестър, Чарити Уейкфилд и Деймън Гъптън. Сценарист е Джон Роджърс, режисьор е Барат Налури, а продуценти – Роджърс, Налури, Джон Дейвис и Джон Фокс.

Crowded - Pilot CROWDED
Край на секса, алкохола и плащането на сметки в неприлично изцяло гол вид. След 20 години родителство Майк и Мартина най-после са получили шанса отново да живеят лудо. Но когато и двете им пораснали дъщери неочаквано се завръщат у дома, а родителите на Майк развалят плановете на двойката да прекарат останалата част от живота си във Флорида, тяхното цартво вкъщи е отново пренаселено. Тази комедия доказва, че животът е по-луд и забавен с пълна къща, особено втория път.

В Crowded участват Патрик Уорбъртън, Кери Престън, Стейси Кийч, Чарлийз Бърк, Мия Серафино и Миранда Косгроув. Сценарист е Сюзан Мартин, режисьор е Джеймс Бъроуз, а продуценти – Мартин, Шон Хейс и Тод Милинър.

Superstore - Season Pilot SUPERSTORE
Уникално семейство държи супермаркет и всички работят в него. От новаците и виделите всичко стари кучета до сезонните работници и отдадените управители, всички те ежедневно се справят с трудната задача да поддържат магазина с безредиците по време на намаления, яростно желаещите да се спазарят и многобройните уроци по спане на работното място.

В Superstore участват Америка Ферера, Бен Фелдман, Марк МакКини, Лорън Аш, Колтън Дън, Никол Блум и Нико Сантос. Сценарист е Джъстин Спицър, режисьор е Рубен Флайшър, а продуценти – Дейвид Бърнад, Спицър и Флайшър.

People Are Talking - Season Pilot PEOPLE ARE TALKING
Ако си го помислиш, те ще го кажат. Тази безочлива нова комедия е относно две отделни двойки, които живеят в съседство и са най-добри приятели. Докато животът им минава стена до стена, те анализират всичко и са обсебени от всичко. От теми като секс и расова дискриминация до факта, че новата детегледачка може да е порно звезда, нищо не е скрито покрито за тях четиримата.

В People are Talking участват Марк-Пол Гослар, Меган Рат, Тон Бел и Бреша Уеб. ДиДжи Неш е сценарист, режисьор е Пам Фраймън, а продуценти – Неш, Уил Пакър и Фраймън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven − 7 =