Wynonna Earp

Новият луд сериал Wynonna Earp

След бума на продукциите адаптирани по комикси, както за зомбита (The Walking Dead) и супергерои (The Flash, Daredevil и т.н.), така и SyFy ни среща с демоните в новия си сериал Wynonna Earp, базиран на комикс със същото име. Добре дошли в свръхестествения див, див Запад!

Мелани Скрофано (Damien, The Listener) влиза в ролята на Уинона Ърп, правнучката на легендарния Уаят Ърп. Тя е специален агент, който се бори със същества, бродещи през нощта, като демони, вампири, зомбита и всякакви други свръхестествени създания.

Официалното резюме на Wynonna Earp, разпространено от телевизията гласи:

„След години бягане и изправителни домове, Уинона Ърп най-накрая се завръща у дома. Единственият проблем е, че никой не я иска. Но когато тя става единствената надежда за изкореняването на мистериозните сили, Уинона трябва да избере от коя страна на закона иска да се бори, за да изчисти името на прадядо си Уаят Ърп веднъж завинаги”.

В уестърн драмата взимат участие и Тим Розон (Being Human, Lost Girl) в ролята на измамника Док Холидей и Шамиер Андерсън (Defiance, Conastantine) като мистериозния агент Долс. Продуцентът на Lost Girl и Defiance Емили Андрас е изпълнителен продуцент на новия проект.

Премиерата на Wynonna Earp е на 1 април по SyFy.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 8 =