Containment

Containment с премиера през април

Containment е нов драма сериал, продуциран от Джули Плек (The Vampire Diaries, The Originals), Мат Корман (Covert Affairs), Крис Орд (Covert Affairs) и Дейвид Нътър (The Flash, Arrow), в който се разказва за смъртоносен вирус и е базиран на белгийски сериал със същото име.

Containment ще получи завидната подкрепа на сериала №1 на CW, The Flash, като ще се излъчат един след друг на 19 април, което може да му даде добър начален рейтинг. Дейвид Гиаси, Кристина Моузес, Крис Ууд, Кристен Гутоски, Клаудия Блек, Джордж Йънг, Хана Лоурънс и Тревор Джон влизат в ролите на герои, които се опитват да оцелеят по време на смъртоносна епидемия в Атланта, Джорджия. Както името предполага, много хора са държани под карантина, за да попречат на мистериозния вирус да се разпространи.

Донякъде сериалът е за два различни свята. Тези, които са вътре и са заразени, и тези от другата страна, които се опитват да го задържат. Но като цяло продукцията ни въвлича в свят, в който разпространяващата се зараза не е на първо място, а по-скоро взаимоотношенията между хората.

„Много съм развълнувана, защото всички герои са сложно изградени и всички двойки и любовта между тях са толкова красиви. Сериалът силно се отличава в критичното време, в което живеем” – каза актрисата Кристен Гутоски.

За да добиете по-добра представа за сериала, вижте трейлъра му:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + one =