Supergirl

Supergirl – Подновен в The CW

Обновена: Supergirl получава своя втори сезон, но на ново място. The CW ще започне излъчване на супергеройската драма, след като досега сериалът се излъчваше по CBS.

От CBS водят задълбочени преговори с продуцентите Warner Bros. Тelevision относно съдбата на скъпия комиксов сериал Supergirl. Има вероятност продукцията да бъде прехвърлена на The CW, дъщерна на CBS и Warner Bros. Television.

Телевизията предпочита да поднови сериала за втори сезон, но бюджетът се отразява на решението им. Тя плаща близо 3 милиона долара на епизод, рядко срещано за сериал, дебютирал наскоро, но похарчените пари не се оправдават от рейтингите. Само 13 милиона зрители са гледали силно рекламирания пилотен епизод, но броят им е намалял двойно до края на сезона.

Преминаването на Supergirl към The CW би имало смисъл, тъй като вече телевизията е дом на 3 сериала по комиксите на DC – The Flash, Arrow и Legends of Tomorrow. Плюс това вече видяхме в един от епизодите на Supergirl т.нар. crossover /между герои/ с The Flash.

Друга вероятност, все още слух, е стрийминг компанията Hulu, но това е по-малко възможно.

Спекулациите за преместването на Supergirl започнаха още преди старта на първи сезон, след като директорът на The CW Марк Педовиц обяви, че съжалява, че не е обърнал внимание на проекта, когато отначало е имало възможност да се излъчва именно там.

  1. Redoven

    Един дол дренки са си всичките в CW. Supergirl е точно за там. Не виждам разлика.

  2. 1

    Немога да разбера от CBS, защо са недоволни. Ако сравним Supergirl с други комиксови сериали ще се види, че много от епизодите Supergirl беше с много висок рейтинг. Само накрая падна на 1.3 в категорията 18-49.
    Очевидно зрителите на CBS са фенове на NCIS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 5 =