Designated Survivor

Кийфър Съдърланд се завръща на малкия екран в Designated Survivor – новият политически конспиративен трилър на ABC, в който Съдърланд ще играе президента.

Премиерата на Designated Survivor ще е тази есен.

Съдърланд се завръща на тв екрана и то в главната роля. Актьорът от 24 играе Том Къркман – член на кабинета, който неочаквано се издига от ниските етажи до президентския стол след опустошителна атака във Вашингтон. Той ще се бори да предотврати изпадането на страната и на собственото му семейство в хаос, докато е начело на едно от най-трудните председателства в историята.

Редом със Съдърланд в Designated Survivor участват още Наташа Макълон, Маги Кю, Кал Пен, Ейдън Канто, Италия Ричи, Ламоника Гарет и Танър Буханън.

Mark Gordon Company и ABC Studios стоят зад Designated Survivor, идеята е на Дейвид Гугенхайм. Изпълнителни продуценти са Гугенхайм, Саймън Кинберг, Марк Гордън, Ник Пепър, Сюзън Бимел, Адития Сууд и Съдърланд. Пол МакГиън е режисьор на пилотния епизод.

2016-17 се очертава натоварен сезон за Съдърланд. Въпреки че към момента той няма роли в нито един сериал, той е ангажиран със спиноф сериала 24: Legacy като изпълнителен продуцент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − 7 =