Какво подготвят телевизиите за следващия тв сезон

Всяка година започва бързо и неусетно. А за телевизиите в САЩ това означава, че имат само около 4-5 месеца да решат съдбата на сегашните си сериали, както и какви проекти ще подготвят за есента и новия телевизионен сезон.

NBC ще се опита да се върне към комиксовия жанр.

Телевизията работи с Каръл Менделсън (CSI) и Каролайн Дрис (The Vampire Diaries) по адаптирането на хитовия комикс Witchblade от Марк Силвестри. Историята ще се завърти около детектива Сара Пецини, която преследва жесток сериен убиец, докато в един момент не придобива свръхестествени възможности при разрешаването на важно за нея престъпление. Гривната, която носи откакто се помни, се оказва амулет, носен от забележителни исторически личност, а Сара е просто следващата, която получава тези способности.

Очаква се Witchblade да си партнира с Grimm в петък вечерите по NBC. Не че телевизията нямаше опит с подобно съчетание – все пак Constantine беше също базиран на комикс и също партньор на Grimm, но късметът не беше на негова страна и телевизията го прекрати след само един сезон.

ABC напредва с драма предложенията.

Телевизията одобри заснемането на пилотни епизоди на два драма проекта – Deception, криминална драма от създателите на Chuck, и The Crossing, футуристична сай-фай драма от създателите на Criminal Minds.

Deception е продукция на Warner Bros. TV и компанията на Грег Берланти. От ABC са останали доволни от първоначалния сценарий и са го оценили високо. Историята се завърта около мегазвездата и магьосник Камерън Блек. Когато кариерата му бива напрактика унищожена, той намира само едно място, където може да практикува своя талант – във ФБР. Камерън ще се превърне в първия в света консултиращ илюзионист, помагащ на правителството да разрешава престъпления.

The Crossing си е продукция на ABC Studios. В центъра ще бъдат бежанци от разкъсана от войни страна, които търсят убежище в американско градче. Само че страната, от която са тези хора е именно САЩ, а войната, от която бягат, ще се случи след 250 години. Шериф с тъмно минало, федерален агент и майка, издирваща своята дъщеря, също ще вземат участие в тази изненадваща конспирация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + fifteen =