X-Men

Телевизионната версия на X-Men вече е по-близо до екрана

FOX официално обяви, че ще снима пилотен епизод на сериал по X-Men.

Това е и първият драма сериал, който телевизията подготвя за новия тв сезон през есента на 2017.

Сериалът идва от Мат Никс, създател на Burn Notice, 20th Century Fox Television и Marvel Television. Брайън Сингър ще е режисьор и изпълнителен продуцент. Потенциалният проект също така ще е първият X-Men сериал.

Все още няма работно заглавие, но първите версии на сценария, писан от Мат Никс, са били добре приети от FOX и продуцентите, а финалният вариант е подсигурил поръчката за снимки на пилотен епизод. Актьорският състав не е избран, но и преди решението на телевизията са обмисляни различни варианти.

Драмата ще се съсредоточи върху двама обикновени родители, които разбират, че техните деца притежават мутантски сили. Семейството е принудено да избяга, за да се защити, и се присъединява към мрежа от мутанти, които също като тях се опитват да оцелеят и са преследвани. Изглежда, че централната тема ще е за малцинството в едно общество, което не е особено толерантно.

По сериала работят също Лорън Шулър Донър и Саймън Кинбърг, които са били част от екипа на X-Men франчайза.

  1. Това няма да бъде първият сериал по X-Men комиксите, в момента започна излъчването на Legion, който също е герой от комикс вселената на Marvel и в частност X-Men 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × four =