TVseries България на 7 години

На тази дата точно преди 7 години стартира нашият новаторски проект. Под нашия разбирайте и вашия, защото без своите читатели той никога не би продължил толкова дълго. Новаторски, защото тогава не вярвахме, че е възможно да се развие в България сайт за чуждестранни сериали.

Обикновено гледащите сериали просто ги теглят от торент тракерите и след като изгледат поредния епизод, забравят за него. Целта на TVseries България обаче винаги е била да даде допълнително информация, интересни факти, задълбочени анализи, гледната точка на авторите под формата на ревюта, развлекателни статии и най-различни видео материали. Читателите на сайта доказаха, че подобен проект е нужен в българското уеб пространство и поради тази причина днес можем да кажем, че TVseries България става на 7 години.

Редовните посетители на сайта вероятно помнят какво си пожелавахме през последните години. И виждат, че днешният 16 май е по-различен от предишните. Има редица причини за това, но не е тук мястото и времето да ги обсъдим.

За финал просто ще ви припомним късометражният филм, който продуцирахме по случай четвъртия рожден ден на сайта. Приятно гледане.

 1. Стефан Чернаев

  То пожеланията са хубаво нещо, ама да има положителна реакция, а вие ни изоставихте

  • Dagodfather

   За съжаление така се получи, да. Дано в бъдеще сайтът продължи да работи под някаква форма.

 2. Ашиков

  ЧРД! Живи и здрави и продължавайте да поддържате сайта жив! Чакаме да възстановите и Топ 5 / 10!

 3. gopeto66

  Честита годишнина! Здраве и живот и още дълги години да ни информирате за всичко свързано със сериалите. Аз ви пожелавам още повече почитатели и повече публикации. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 5 =