TVseries България на 7 години

На тази дата точно преди 7 години стартира нашият новаторски проект. Под нашия разбирайте и вашия, защото без своите читатели той никога не би продължил толкова дълго. Новаторски, защото тогава не вярвахме, че е възможно да се развие в България сайт за чуждестранни сериали.

Обикновено гледащите сериали просто ги теглят от торент тракерите и след като изгледат поредния епизод, забравят за него. Целта на TVseries България обаче винаги е била да даде допълнително информация, интересни факти, задълбочени анализи, гледната точка на авторите под формата на ревюта, развлекателни статии и най-различни видео материали. Читателите на сайта доказаха, че подобен проект е нужен в българското уеб пространство и поради тази причина днес можем да кажем, че TVseries България става на 7 години.

Редовните посетители на сайта вероятно помнят какво си пожелавахме през последните години. И виждат, че днешният 16 май е по-различен от предишните. Има редица причини за това, но не е тук мястото и времето да ги обсъдим.

За финал просто ще ви припомним късометражният филм, който продуцирахме по случай четвъртия рожден ден на сайта. Приятно гледане.

  1. Ашиков

    ЧРД! Живи и здрави и продължавайте да поддържате сайта жив! Чакаме да възстановите и Топ 5 / 10!

  2. gopeto66

    Честита годишнина! Здраве и живот и още дълги години да ни информирате за всичко свързано със сериалите. Аз ви пожелавам още повече почитатели и повече публикации. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven − 5 =